logo
Εξυπ. Πελατών & Τηλ. Παραγγελίες: +302394113110 / +302394113524

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Η εταιρία ΚΑΝΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ με διακριτικό τίτλο ''SHOESCLUB'' (στο εξής “η Εταιρία” , “εμείς”) και οι συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις σέβεται την ανησυχία κάθε φυσικού προσώπου αναφορικά με την ιδιωτικότητά του. Η επίσκεψή σας στον ιστότοπο (στο εξής “Ιστοσελίδα”) υπόκειται στους όρους που τίθενται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων καθώς και τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.

O φορέας που ευθύνεται για τη συλλογή και την επεξεργασία των δεδομένων (Υπεύθυνος Επεξεργασίας) στα πλαίσια αυτή της πολιτικής είναι η εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΝΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ και διακριτικό τίτλο ''SHOESCLUB''.

 

KΑΝΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ

Καβαλάρι Θεσσαλονίκης

Τηλ: +30 2394113110 / +30 2394113524

[email protected]

 

Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR 679/2016, στο εξής ΓΚΠΔ) της 27ης Απριλίου 2016, η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων , όπως κάθε φορά αυτή ισχύει, τίθεται σε εφαρμογή δυνάμει της διάταξης του άρθρου 12 του ΓΚΠΔ και περιγράφει τον τύπο των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η Εταιρία, τον τρόπο χρήσης τους, τους σκοπούς συλλογής, το χρόνο διατήρησής τους καθώς και με ποιον τα μοιραζόμαστε. Ειδικότερα, εξηγεί πώς συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και / ή χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω της Ιστοσελίδας και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και τα μέτρα που παίρνουμε για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της. Παράλληλα, μέσω αυτής, οι χρήστες ενημερώνονται για τα δικαιώματα τους, τα οποία ρητώς αναφέρονται στον ανωτέρω Κανονισμό και αφορούν τη χρήση, την πρόσβαση, τη μεταφορά, τη διόρθωση και τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων από κοινού με τις δυνατότητες και τον τρόπο άσκησής τους όπως φυσικά και τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας με την Εταιρία.

Εάν διαφωνείτε με οποιονδήποτε όρο της παρούσας και δεν επιθυμείτε πλέον να κάνετε χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στέλνοντάς μας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] με τον τίτλο “Διαγραφή Λογαριασμού”.

 

1. Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων και πώς αυτά χρησιμοποιούνται

Η συλλογή προσωπικών δεδομένων γίνεται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής των χρηστών στην Ιστοσελίδα. Με τον όρο προσωπικά δεδομένα εννοείται “κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί”, όπως το όνομα, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο τηλεφωνικός αριθμός, κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε παρέχονται στην Εταιρία από τον χρήστη άμεσα, οικειοθελώς, προαιρετικά ή έμμεσα με μεθόδους αυτόματης συλλογής μέσω της Ιστοσελίδας. Ο χρήστης της Ιστοσελίδας, απολαμβάνει της διακριτικής ευχέρειας-δυνατότητας να παρέχει ο ίδιος προσωπικά του δεδομένα. Η παροχή αυτή δεν είναι ποτέ υποχρεωτική, εκτός εάν ο χρήστης υποδείξει διαφορετικά. Η οικειοθελής παροχή των δεδομένων αυτών, συνιστά ρητή συγκατάθεση σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 του ΓΚΠΔ, και είναι ελεύθερα ανακλητή από τους χρήστες (υποκείμενα των δεδομένων).

Στην περίπτωση που χρήστης της Ιστοσελίδας επιλέξει τη μη παροχή ορισμένων δεδομένων, η εν λόγω επιλογή του ενδέχεται να επηρεάσει την περιήγησή του στην Ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες τις οποίες η Εταιρία δύναται να προσφέρει. Οι τρόποι που μπορεί ο χρήστης να παρέχει τα δεδομένα, ο τύπος των προσωπικών δεδομένων αυτών και ο τρόπος χρήσης τους έχουν ως εξής:

 

1.1. Οικειοθελής παροχή των στοιχείων: Προκειμένου να προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά εντός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι απαραίτητη η παροχή ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Στο προσυμβατικό στάδιο εκτέλεσης της σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως του προϊόντος που επιλέξατε, καθώς και στην περίπτωση δημιουργίας λογαριασμού χρήστη, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ονόματος, της διεύθυνσης αποστολής σας, του τηλεφωνικού σας αριθμού και της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Η παροχή των ανωτέρω προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την ομαλή εκτέλεση της επικείμενης σύμβασης αγοραπωλησίας.

 

1.1.1. Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα, δίχως προηγούμενη δημιουργία λογαριασμού : Προκειμένου να προχωρήσετε σε παραγγελία στην Ιστοσελίδα χωρίς να έχει προηγηθεί δημιουργία προσωπικού λογαριασμού, απαιτείται η συμπλήρωση των αντίστοιχων πεδίων με τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση Αποστολής, Πόλη, Xώρα, Περιοχή, Τ.Κ., Αριθμός Τηλεφώνου, (Σταθερό και Κινητό), Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail).

 

1.1.2 Δημιουργία Λογαριασμού: Προσωπικά δεδομένα συλλέγονται όταν δημιουργείτε λογαριασμό στο shoesclub.gr, ιστότοπο τον οποίο διαχειρίζεται η Εταιρία. Κατά τη δημιουργία λογαριασμού μπορεί να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο τα ελάχιστα για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης θα έχουν τη σήμανση υποχρεωτικού πεδίου με την ένδειξη (*). Για τη δημιουργία λογαριασμού απαιτείται η συμπλήρωση των ακολούθων προσωπικών στοιχείων: Όνομα, Επώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση και Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail). Στη συνέχεια, θα πρέπει να ορίσετε τον προσωπικό σας κωδικό (password), την επιβεβαίωση του οποίου θα κληθείτε να συμπληρώσετε εις διπλούν στην ίδια φόρμα. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα πρέπει, αφού διαβάσετε τους όρους χρήσης, να επιλέξετε τα κάτωθι ευδιάκριτα checkboxes (πλαίσια ελέγχου) στις επιλογές:

 

"Έχω διαβάσει, έχω καταλάβει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του site" “Αποδέχομαι την επεξεργασία των δεδομένων μου”

 

και να συμπληρώσετε το κείμενο captcha (σύστημα επιβεβαίωσης re-captcha) για την επαλήθευση της εγγραφής σας. Κατόπιν τούτου , η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί. Το όνομα χρήστη (username) είναι πλέον η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και ο κωδικός (password) είναι ο προσωπικός σας κωδικός.

Ο χρήστης δεν θα πρέπει να κοινοποιεί σε τρίτους τον προσωπικό κωδικό, ούτε θα πρέπει να τα φυλάσσει σε ηλεκτρονική (προσυμπληρωμένη φόρμα ή διατήρηση σε αρχείο) ή έντυπη μορφή, για να αποτρέψει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Σε περίπτωση γνωστοποίησης των κωδικών σε τρίτο, ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα την Εταιρία, μέσω των διαθέσιμων τρόπων επικοινωνίας που περιγράφονται στην παρούσα. Σε περίπτωση διαρροής στοιχείων, δε φέρουμε καμία ευθύνη εφόσον δεν έχουμε προηγουμένως ενημερωθεί για την παράνομη χρήση των στοιχείων αυτών.

Δημιουργώντας λογαριασμό στο e-shop μας μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας στοιχεία. Ειδικότερα, συνδεόμενοι στον λογαριασμό σας με τον προσωπικό σας κωδικό έχετε τη δυνατότητα διόρθωσης και επικαιροποίησης των στοιχείων σας. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει η διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας πιο εύκολη κάθε φορά που θα επισκέπτεστε το e-shop μας και επιλέγετε να είστε συνδεδεμένοι. Το ίδιο ισχύει και για τη δυνατότητα διαγραφής, επιλέγοντας το σχετικό ευκρινές εικονίδιο στην ενότητα διαχείριση λογαριασμού, με την επιλογή του οποίου επέρχεται αυτόματα η διαγραφή. Σε περίπτωση που προβείτε σε ολοκλήρωση παραγγελίας, προκειμένου αυτή να αποσταλεί σε εσάς και να εκπληρωθεί η σύμβαση εκ μέρους της shoesclub, θα χρειαστούν επιπλέον τα εξής απαραίτητα στοιχεία, σε περίπτωση που δεν έχουν συμπληρωθεί κατά την εγγραφή σας ή επιθυμείτε διαφορετική διεύθυνση αποστολής : Νομός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη. Περισσότερα για την άσκηση των προδιαλαμβανόμενων δικαιωμάτων στην υπ’ αριθμ. 3 ενότητα της παρούσας, με τίτλο «Δικαιώματα και Επιλογές».

 

1.2. Ενημερωτικά Δελτία (Newsletter) – Κατάλογοι Προσφορών (Offers Catalogues): Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία μας προκειμένου να λαμβάνετε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία, προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και καταλόγους προσφορών προϊόντων από την shoesclub και τους συνεργάτες της. Προκειμένου να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της ιστοσελίδας shoesclub.gr, αρκεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) δίπλα από το εμφανές εικονίδιο subscribe now στο κάτω μέρος της αρχικής της Ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σας κοινοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας και να σας προωθήσουμε νεότερα προϊόντα και προσφορές. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε και εντελώς δωρεάν, μπορείτε να απεγγραφείτε από την υπηρεσία επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή που θα βρείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (“unsubscribe/διαγραφή”) και να μη λαμβάνετε στο εξής τα ως άνω αναφερόμενα (ενημερωτικά δελτία, προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και καταλόγους προσφορών) από εμάς.

 

1.4. Επικοινωνήστε μαζί μας – Αίτημα Πληροφόρησης και Υποστήριξης: Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία ή υποστήριξη από την shoesclub , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των αντίστοιχων συνδέσμων στην Ιστοσελίδα. Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τα οποία θα κληθείτε να υποβάλετε εξαρτώνται από τις πληροφορίες ή το είδος της υποστήριξης που έχετε αιτηθεί.

 

1.5 Αυτόματη Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων – Cookies και Αρχεία Log: Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και την Πολιτική Cookies όπως ισχύει. Οι ως άνω πολιτικές υπόκεινται σε τροποποιήσεις, τις οποίες οφείλετε να ελέγχετε κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα.

Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, η συσκευή σας μας παρέχει αυτόματα δεδομένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε την ανταπόκρισή μας σε εσάς. Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα περιλαμβάνει γενικά τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως τη διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο της συσκευής, τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο. Επίσης μπορούν να περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, τις αναφερόμενες σελίδες και τις σελίδες εξόδου (referring / exit pages), τις προβολές σελίδων, το χρόνο παραμονής σε μια σελίδα, τον αριθμό των κλικς, τον τύπο της πλατφόρμας, τα δεδομένα τοποθεσίας (εάν έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σας) και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε την πλατφόρμα. Ομοίως με άλλες εταιρίες, η εταιρία χρησιμοποιεί cookies και αρχεία log για τη βελτίωση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας της (από εσάς). Τα αρχεία log είναι αρχεία διακομιστή που δημιουργούνται αυτόματα όταν κάποιος χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα. Τα cookies είναι μικρά αρχεία απλού κειμένου που τοποθετούν συνήθως οι ιστοσελίδες στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Καθένα από τα cookies έχει έναν μοναδικό κώδικα, ο οποίος χρησιμοποιείται για να αναγνωρίζει τον υπολογιστή κάθε φορά που κάποιος χρήστης του επισκέπτεται ξανά την ίδια ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε τη λειτουργία των cookies, στην επιλογή «Βοήθεια» στη γραμμή εργαλείων των περισσότερων περιηγητών αναγράφεται πώς μπορείτε να αποτρέψετε την αποδοχή της χρήσης cookies, πώς να ειδοποιηθείτε όταν λαμβάνετε νέο cookie και πώς να απενεργοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα cookies. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε τα cookies, θα έχετε ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, αλλά πιθανόν να υπάρξει περιορισμός στην πλήρη αξιοποίηση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.

Πιθανόν ορισμένοι συνεργάτες ή κάτοχοι ιστοσελίδων οι οποίες οδηγούν στον παρόντα ιστότοπο να χρησιμοποιούν cookies. Ωστόσο, δεν έχουμε πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τη χρήση τους.

 

2. Προσωπικά Δεδομένα που Μοιραζόμαστε

Πρόσβαση στα στοιχεία σας μπορούν να έχουν μόνο κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοί μας ή εξωτερικοί συνεργάτες που ενεργούν για λογαριασμό μας, για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, παρέχοντάς μας υπηρεσίες πληροφορικής για την καταγραφή και αποθήκευση των στοιχείων σας, ή/και υπηρεσίες λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας, ή/και υπηρεσίες αποστολής προϊόντων.

Δεν πωλούμε, ενοικιάζουμε, εμπορευόμαστε ή αποκαλύπτουμε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της ιστοσελίδας, με εξαίρεση των όσων ορίζονται εδώ. Με την παροχή σας σε εμάς προσωπικών δεδομένων μέσω της ιστοσελίδας, μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιήσουμε για τους ενδεδειγμένους σκοπούς.

Έχουμε, επίσης, τη δυνατότητα να μοιραστούμε να προσωπικά σας δεδομένα με φορείς παροχής υπηρεσιών που διατηρούμε για να εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας και στο πλαίσιο των σκοπών που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Οι συγκεκριμένοι φορείς παροχής υπηρεσιών υποχρεούνται μέσω σύμβασης να δρουν μόνο με δική μας εντολή και να εξασφαλίζουν την προστασία και την ασφάλεια δεδομένων στον βαθμό που χρειάζεται. Δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για δικούς τους σκοπούς ή να τα διαθέτουν σε τρίτους εκτός αν προβλέπεται απαραίτητο να εκτελέσουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για την εταιρία ή για να ανταποκριθούν στις νομικές απαιτήσεις. Για παράδειγμα, η εταιρία δεν επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για εμπορικούς σκοπούς.

Έχουμε τη δυνατότητα να αποκαλύψουμε δεδομένα για εσάς (i) εφόσον απαιτείται από τον νόμο ή πρόκειται για δικαστική απόφαση, ή (ii) εφόσον τεθεί θεμιτό αίτημα από τις αρχές επιβολής του νόμου. Στην περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης μέρους ή ολόκληρης της εταιρίας ή των περιουσιακών στοιχείων της, καθώς και τροποποίηση της επωνυμίας ή της αλλαγής εταιρικής μορφής διατηρούμε το δικαίωμα να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας που βρίσκονται στην κατοχή μας. Εφόσον λάβει χώρα ορισμένη εκ των προδιαλαμβανόμενων μεταβολών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή ενέργεια για τη χρησιμοποίηση των αντληθέντων προσωπικών σας δεδομένων με τρόπο σύμφωνο με την παρούσα Πολιτική. Αν δεν επιθυμείτε περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του.

 

2.1. Για ποιό λόγο συλλέγουμε τα δεδομένα σας: Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς. Όσον αφορά τη δημιουργία λογαριασμού- προφίλ χρήστη στη shoesclub.gr, σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων του υποκειμένου είναι η ταυτοποίηση του χρήστη με μοναδικό κωδικό για την είσοδο του στον λογαριασμό του και στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας και η εκτέλεση της σύμβασης πώλησης προϊόντων εξ αποστάσεως από κοινού με την προώθηση των δεδομένων για την εκτέλεση της σύμβασης (προώθηση σε εταιρία courier). Όσον αφορά την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της ShoesClub.gr, σκοπός της επεξεργασίας είναι η κοινοποίηση των προσφορών της ShoesClub.gr και η προσαρμογή των προσφορών αυτών στις προτιμήσεις του χρήστη της . Σε όλες τις περιπτώσεις τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται είναι τα απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τον άνωθεν σκοπό

 

2.2. Επεξεργασία δεδομένων που αφορούν τραπεζικές συναλλαγές: Για την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς σας παρέχεται η δυνατότητα ολοκλήρωσης της πληρωμής του προϊόντος μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής μεταφοράς (web banking). Η Ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που πραγματοποιείται από τα εν λόγω χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Απαιτείται τα ίδια τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να διαφυλάσσουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά για τους νόμιμους σκοπούς για τους οποίους και συλλέγονται. Σε περίπτωση ύπαρξης οποιουδήποτε αιτήματος ή απορίας σε σχέση με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την εν λόγω πράξη επεξεργασίας, παρακαλούμε να ανατρέξετε στην δική τους Πολιτική Απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δικές τους πρακτικές.

 

3. Δικαιώματα και Επιλογές

3.1. Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε δικαίωμα στην επίγνωση και την επαλήθευση της νομιμότητα της επεξεργασίας, ήτοι την πρόσβαση στα δεδομένα και τη λήψη συμπληρωματικών πληροφοριών σχετικά με την επεξεργασία τους. Ειδικότερα, έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που αποθηκεύονται και να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία» βάσει του άρθρου 15 του ΓΚΠΔ. Έπειτα από απαίτηση πρόσβασης στα δεδομένα, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας όπως απαιτεί ο ισχύων νόμος, και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος σας.

3.2. Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Στην περίπτωση δηλαδή που τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί είναι λανθασμένα, ανακριβή ή εκτός ισχύος, θα τα διορθώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα έπειτα από αίτημά σας για διόρθωση βάσει του άρθρου 16 του ΓΚΠΔ.

3.3. Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε δικαίωμα βάσει του άρθρου 17 του ΓΚΠΔ να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας τους με βάση την συγκατάθεσή σας ή οποιασδήποτε ενέργειάς μας προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

3.4. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε δικαίωμα δυνάμει του άρθρου 18 του ΓΚΠΔ να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

3.5. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 21 ΓΚΠΔ) στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

3.6. Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης, δυνάμει της σχετικής επιταγής του άρθρου 20 του ΓΚΠΔ.

3.7. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Τέλος, η shoesclub σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση : info@shoesclub.gr. Αν αποφασίσετε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, θα προβούμε σε ανωνυμοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων στην βάση δεδομένων και στη διαγραφή οποιασδήποτε αναφοράς στο άτομό σας με μελλοντική ισχύ του παρόντος σε εφαρμογή του δικαιώματος στην διαγραφή (δικαίωμα στην λήθη) του υποκειμένου των δεδομένων, κατ’ επιταγήν του άρθρου 17 του ΓΚΠΔ, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της, μέχρι την στιγμή της διαγραφής, επεξεργασίας των δεδομένων. Η εταιρεία ενδέχεται να διατηρήσει κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας σε περίπτωση που υφίσταται προς τούτο υποχρέωση η οποία προκύπτει από νόμο ή κανονιστική διάταξη(π.χ. φορολογικά στοιχεία).

3.8. Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ: σε κάθε περίπτωση, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

 

Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, e-mail: complaints@dpa.gr, για έτερο πέραν της καταγγελίας ζήτημα: contact@dpa.gr)

 

4. Μεταφορές Δεδομένων

Η εταιρία κυρίως συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων εκτός Ε.Ε. ή χρήσης τρίτων φορέων παροχής υπηρεσιών εκτός Ε.Ε., θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλιστεί η ει δυνατόν πληρέστερη προστασία ως προς την εν λόγω εξωκοινοτική μεταφορά σε πλήρη εφαρμογή της εκάστοτε σχετικής νομοθεσίας.

 

5. Διατήρηση Αρχείων

Η περίοδος διατήρησης μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων και τον τρόπο χρήσης τους. Ο προσδιορισμός του χρόνου διατήρησης των δεδομένων βασίζεται σε κριτήρια, όπως: νόμιμες προθεσμίες διατήρησης, εκκρεμείς ή πιθανές διαφορές, πνευματική ιδιοκτησία ή δικαιώματα ιδιοκτησίας, συμβατικές απαιτήσεις, επιχειρησιακές οδηγίες ή ανάγκες και ιστορική αρχειοθέτηση. Η εταιρία διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός συλλογής τους, ήτοι η εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. Σε περίπτωση αδράνειας, η οποία αποδεικνύεται από την απουσία εισόδου του χρήστη στο λογαριασμό του με χρήση των προσωπικών του κωδικών για διάστημα μεγαλύτερο των (δεκαοκτώ) 18 μηνών ο λογαριασμός καθίσταται ανενεργός. Μετά την πάροδο τριών (3) ετών από την τελευταία πραγματοποίηση εισόδου στο λογαριασμό σας, τα προσωπικά δεδομένα σας διαγράφονται από την βάση δεδομένων της Ιστοσελίδας (καθώς όταν πλέον τα δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για τους σκοπούς συλλογής τους, διαγράφονται, αποκλείονται πρόσβασης ή καθίστανται ανώνυμα), εκτός εάν πραγματοποιήσετε νέα εμπορική συναλλαγή με εμάς ή, όπου απαιτείται, δώσετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους. Τα φορολογικά στοιχεία της κάθε αγοράς διατηρούνται για 10 έτη από την ολοκλήρωση της αγοράς.

Επαναλαμβάνουμε ότι σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διακοπή της αποστολής newsletters και της επικοινωνίας για διαφημιστικούς σκοπούς ή/και τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή. Ειδικά για την υπηρεσία newsletters, όπως ήδη αναφέρθηκε και ανωτέρω, μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο στα newsletters που σας στέλνουμε.

 

6.Συνδέσεις Προς Λοιπούς Ιστοτόπους

Παρέχουμε συνδέσεις με άλλους ιστοτόπους εκτός της εταιρίας για δική σας ευκολία και πληροφόρηση. Οι ιστοσελίδες αυτές λειτουργούν ανεξάρτητα, και εφόσον δεν συνεργάζονται με την εταιρία δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Πιθανόν να ακολουθούν δική τους πολιτική απορρήτου, την οποία σας προτρέπουμε να εξετάσετε σε περίπτωση που επισκεφθείτε κάποιον σύνδεσμο προς λοιπούς ιστοτόπους.

 

7.Ασφάλεια

Η ShoesClub.gr διατηρεί τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και υλικά μέσα προστασίας με σκοπό τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων από κατά τύχη ή παράνομη καταστροφή, κατά τύχη απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη μετατροπή, διάδοση ή πρόσβαση, από κατάχρηση και οποιαδήποτε παράνομη μορφή επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στην κατοχή μας σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ΓΚΠΔ.

  

8. Ενημερώσεις της Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή ενημέρωσης μέρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση των χρηστών. Παρακαλείσθε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα ώστε να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές ή ενημερώσεις της Πολιτικής. Ωστόσο, σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών στην ως άνω Πολιτική, θα δημοσιευθεί μια προειδοποίηση στην αρχική σελίδα και οι αλλαγές θα εφαρμοστούν 15 μέρες μετά τη δημοσίευση. Θα σημειωθεί παρακάτω η ημερομηνία κατά την οποία θα ισχύσει η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων καθώς και ποια έκδοση έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.

  

9. Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό αίτημα στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας. Στην περίπτωση που το αίτημά σας αφορά την άσκηση οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό αίτημα με την επισήμανση/τίτλο “Αίτημα Υποκειμένου των Δεδομένων” στα ίδια στοιχεία.

 

KΑΝΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ

Καβαλάρι Θεσσαλονίκης

Τηλ: +30 2394113110 / +30 2394113524

[email protected]

 

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης όρων: 13.09.2018

 




FOLLOW US ON


banks
logo-small

Καβαλάρι Θεσσαλονίκη

Τ. +302394113110 / +302394113524

call-us
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης