logo
Εξυπ. Πελατών & Τηλ. Παραγγελίες: +302310758002 / +302310756431

Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Το shoesclub.gr συνεργάζεται με ΕΛΤΑ κουριερ  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ για την ασφαλή αποστολή των παραγγελιών σας.

Η αποστολή επιβαρύνεται με 2,00€

 

Χρόνος Αποστολής

Για τις παραγγελίες που πληρώνονται με τραπεζική κατάθεση, ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να σας εξυπηρετήσουμε ξεκινάει να μετράει αφότου έχουμε λάβει την κατάθεσή σας. 

Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται όλες οι καθημερινές εκτός Σαββάτου και Κυριακής, εξαιρουμένων επιπλέον των ακόλουθων αργιών που πιθανώς να προκύπτουν κάποια καθημερινή.

Προϊόντα Άμεσα Διαθέσιμα ή Διαθέσιμα εντός 1 έως 3 ημερών :  Παραδίδονται στην εταιρεία courier προς αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη αφότου έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Βάσει των συμβάσεων που έχουμε υπογράψει, θα παραδοθούν σε εσάς εντός 3 εργάσιμων ημερών από την αποστολή τους. 

Προϊόντα Διαθέσιμα μεταξύ 4 και 10 ημερών, θα βρίσκονται στη διεύθυνση παράδοσης εντός 10 ημερών από την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την λήψη της παραγγελίας.

Προϊόντα Διαθέσιμα Κατά Παραγγελία – Παραδίδονται στην εταιρεία courier προς αποστολή εντός  7-12 ημερολογιακών ημερών αφότου έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. 

Από τη στιγμή που έχουμε παραδώσει την παραγγελία σας στην εταιρεία που έχετε επιλέξει ο χρόνος μεταφοράς ποικίλλει ανάλογα με την πολιτική και τις δυνατότητες της κάθε εταιρείας μεταφορών.

Σε περίπτωση απώλειας δέματος με ευθύνη της μεταφορικής εταιρείας, θα χρειαστούμε μια υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους σας ότι δεν το έχετε παραλάβει και θα προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό σε επαναληπτική αποστολή.

Σε περίπτωση καιρικών φαινομένων που επηρεάζουν τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς των προϊόντων προς την διεύθυνση που έχετε επιλέξει να γίνει η παράδοση ή μεγάλης έκτασης φυσικών καταστροφών, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν επιπλέον καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων.

Αποστολές στην Ελλάδα – Κόστος μεταφορικών

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή (χρέωση Αντικαταβολής  2.50€)

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας, πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρείας courier, με την παράδοση των προϊόντων σας. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή

επιβαρύνεται με 2.50€ + 2,00€ μεταφορικά έξοδα). 


2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής - Χρεωστικής - Προπληρωμένης Κάρτας:

Ο διαδικτυακός τόπος της «Shoesclub» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Σημειώνεται ότι η «Shoesclub» δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

2.1 Ασφάλεια Πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της i-bank είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη λύση για την εκτέλεση και τη διαχείριση των πληρωμών που πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων, δεδομένου ότι:

 • Πρόκειται για ένα πλήρως πιστοποιημένο σύστημα , σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας PCI DSS.
 • Υποστηρίζει το MasterCard® SecureCode ™ 3D / Verified by VISA:  Όσο οι 
      πελάτες και οι κάτοχοι καρτών είναι εγγεγραμμένοι με την υπηρεσία MasterCard® SecureCode ™ ή Verified by VISA που παρέχεται από την εκδότρια Τράπεζα, μπορούν να πιστοποιούνται χρησιμοποιώντας το PIN τους. 
 • Επιτρέπει στον αριθμό κάρτας να μην χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του εμπόρου σε μελλοντικές 
     συναλλαγές 
  , χρησιμοποιώντας το  "Tokenization" , με το οποίο ο αριθμός της κάρτας μετατρέπεται σε ένα μοναδικό ηλεκτρονικό μάρκο. Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί να ξαναεπισκεφθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα για να πραγματοποιήσει αγορές χωρίς να χρειάζεται να ξαναμπεί ξανά στα στοιχεία της κάρτας του. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία δεν έχει να χειριστεί την κάρτα     
      λεπτομέρειες και είναι, επομένως, συμβατό με τις προδιαγραφές PCI DSS και τις απαιτήσεις, ενώ την ίδια στιγμή η ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών ενισχύεται σημαντικά.

3. Πληρωμή με PayPal

Το PayPal είναι μία επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω του οποίου επιτρέπονται οι πληρωμές ηλεκτρονικά και οι μεταφορές χρημάτων γίνονται μέσω του Διαδικτύου. Το PayPal χρησιμεύει ως μια ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους, όπως οι επιταγές και οι εντολές πληρωμών.

Τι είναι το Paypal

Το Paypal είναι ο πιο διάσημος τρόπος συναλλαγών παγκοσμίως. Το Paypal πολύ γρήγορα αποδείχθηκε ως το πιο αξιόπιστο μέσο συναλλαγών στο διαδίκτυο. Πλέον οι περισσότερες επιχειρήσεις δέχονται πληρωμές μέσω Paypal καθώς έτσι διασφαλίζεται και ο έμπορος αλλά και ο πελάτης.

Ποιος ο ρόλος του Paypal; Όταν κάποιος θέλει να κάνει μια αγορά μέσω internet πρέπει τις περισσότερες φορές η εταιρεία να πληρωθεί αμέσως και μετά να γίνει η αποστολή του προϊόντος. Για να πληρωθεί η εταιρεία όμως πρέπει να μεταφερθούν χρήματα από τον λογαριασμό μας ή από την πιστωτική μας κάρτα στον λογαριασμό της εταιρείας. Είναι φυσικό όμως να ανησυχούμε πολύ όταν δίνουμε διαδικτυακά σε κάποιον που ποτέ δεν έχουμε δει, στοιχεία είτε της πιστωτικής μας είτε του τραπεζικού μας λογαριασμού. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το Paypal. Δηλαδή αυτό που γίνεται είναι το εξής:

1. Δίνουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ, μόνο στο Paypal τα στοιχεία είτε της πιστωτικής μας κάρτας είτε της χρεωστικής μας κάρτας.

(η χρεωστική είναι αυτή που είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό μας λογαριασμό καταθέσεων) και αυτά αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στην βάση του Paypal.

2. Το Paypal μας δίνει ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και έναν επιπλέον κωδικό ασφαλείας.

3. Μπαίνοντας στον λογαριασμό μας στο Paypal κάνουμε τις συναλλαγές που θέλουμε, μία αγορά για παράδειγμα, και μεταφέρονται χρήματα από τον λογαριασμό μας ή την πιστωτική μας, στον λογαριασμό του εκάστοτε εμπόρου. Κανένας έμπορος όμως δεν μπορεί να δει κανένα από τα στοιχεία του λογαριασμού μας ή της πιστωτικής μας κάρτας

Όπως φαίνεται λοιπόν το Paypal παίζει έναν ρόλο διαμεσολαβητή-εγγυητή ανάμεσα στον έμπορο και τον πελάτη οπότε διασφαλίζεται έτσι η κρυπτογράφηση των προσωπικών μας στοιχείων. Οι συναλλαγές λοιπόν μέσω paypal θεωρούνται πλέον οι πιο ασφαλείς συναλλαγές μέσω internet.

Για όποιον όμως έχει ακόμα φόβο για την ασφάλεια των συναλλαγών του και μέσω του Paypal , προτείνουμε έναν έξυπνο και δωρεάν τρόπο για να αισθάνεστε απολύτως ασφαλείς.

- Ανοίγετε έναν μηδενικό λογαριασμό καταθέσεων και τον συνδέετε με μία χρεωστική κάρτα, τύπου VISA DEBIT. Προσοχή, η κάρτα να είναι χρεωστική και όχι πιστωτική. Να εξασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός που θα ανοίξετε δεν δίνει με καμία μορφή πίστωσή, ούτε δικαίωμα υπερανάληψης. Τέτοιον λογαριασμό μπορείτε να ανοίξετε σε πολλές ελληνικές τράπεζες όπως π.χ. στην Τράπεζα Πειραιώς.

- Δίνετε τα στοιχεία της VISA DEBIT στο Paypal για να κάνετε εγγραφή.

- Όταν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν αξίας π.χ. 50 ευρώ, τότε καταθέτετε στον λογαριασμό σας στην τράπεζα 50 ευρώ, έπειτα κάνετε την αγορά που θέλετε αξίας 50 ευρώ και ο λογαριασμός σας παραμένει πάλι μηδενικός! Οπότε και να σας «υποκλέψουν» τα στοιχεία της κάρτας σας, το υπόλοιπο θα είναι μηδενικό.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελιά σας και με τραπεζική κατάθεση σε ένα κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ <ΕΤΕ< ή  ΕUROBANK <EFG>, επίσης μπορείτε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό σας στο λογαριασμό της εταιρείας μέσω ibanking

1.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 39500365109

Αριθμός ibank  GR2601103950000039500365109

 

2.TΡΑΠΕΖΑ EUROBANK  00260176960200769570

Aριθμος iban GR3502601760000960200769570

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω  ΕΛΤΑ  courier ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ στην πόρτα σας.
Έξοδα αποστολής 2,00€ 
Αντικαταβολή + 2.50€ Έξοδα αντικαταβολής (όλα τα προιόντα επιβαρύνονται με 2.50€ έξοδα αντικαταβολής εκτός εάν πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση ή paypal).
 
PayPal - 2,00€ έξοδα αποστολής. Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της πλατφόρμας paypal.
 
Πιστωτική Κάρτα - 2,00€ έξοδα αποστολήςΜπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Ισχύουν επίσης:

ΕΥΡΩΠΗ 
Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier στην πόρτα σας.
Έξοδα αποστολής - 20€

α) Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣΤα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier στην πόρτα σας.
Έξοδα αποστολής - 35.00€

α) Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ Η΄ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Διατηρούμε το δικαίωμα να σας αφαιρέσουμε την επιδότηση μεταφορικών ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς προειδοποίηση και για οποιοδήποτε λόγο κρίνουμε σκόπιμο όπως και να μεταβάλλουμε τα όρια για τα οποία δεχόμαστε παραγγελίες μέσω τράπεζας, paypal ή αντικαταβολής όπως και να μετακυλίσουμε σε εσάς ανάλογα κόστη διαχείρισης (handling fees) που τυχόν ενδέχεται να προκύψουν.  

Δικαιούμαστε να αρνηθούμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας ή και για όποιον άλλο λόγο κρίνουμε σκόπιμο. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε άμεσα και τυχόν χρήματα που έχετε καταβάλλει θα σας επιστραφούν.
FOLLOW US ON


banks
logo-small

Ξανθίππης, Ελευθέριο Κορδελιό

Θεσσαλονίκη 562 24

Τ. +302310758002 / +302310756431

call-us
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης